26 Σεπτεμβρίου 2011

Απόφαση για την Ενιαία Αρχή Πληρωμής


Eπειδή τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε μεγάλος θόρυβος σχετικά με το σκοπό ύπαρξης του κωδικού κράτησης του Συλλόγου μας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής,
σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου – Τήνου – Μυκόνου,  έχει αποφασίσει να αποκτήσουμε κωδικό κράτησης στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής , όπως και μια σειρά από πρωτοβάθμιοι σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα ,που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για την κατάθεση της συνδρομής των μελών μας προς τη ΔΟΕ .  Η συμμετοχή του συλλόγου στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής δεν σχετίζεται σε καμιά περίπτωση με τη μισθοδοσία των συναδέλφων μας και την πληρωμή του εξωτερικού συνεργάτη.
Καμιά εμπλοκή συνεπώς δεν έχει ο κωδικός με οποιαδήποτε οικονομική διαδικασία μισθοδοσίας ή εμπλοκή του εξωτερικού συνεργάτη για τον οποίο επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει.
Η μετάβαση στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής σημαίνει αυτόματα και την κατάργηση του εξωτερικού συνεργάτη. Οι σύλλογοι και οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών δεν μπορούν να γίνουν μεσάζοντες κανενός επιχειρηματία.


Από το Δ.Σ.