15 Μαΐου 2016

Β Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου-Τήνου-Μυκόνου, ανακοινώνει ότι η Β΄ Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου , θα πραγματοποιηθεί τις κάτωθι ημερομηνίες και ώρες:

Τρίτη 24 / 5 στις 09:00 , στο 2ο Δ.Σ. Τήνου
Πέμπτη 26 / 05 στις 09:00 , στο 2ο Δ.Σ. Μυκόνου και
Τρίτη 31 / 05 στις 09:00 , στο 4ο Δ.Σ. Ερμούπολης.



Τα θέματα της ημερησίας διάταξης συνοψίζονται στα ακόλουθα:

1. Έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ. του Συλλόγου για τη διανυόμενη συνδικαλιστική
χρονιά.
2. Οικονομικός απολογισμός.
3. Προτάσεις μελών του Συλλόγου προς την 85η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε.

Η αποστολή των προτάσεων μπορεί να γίνει μέχρι και την Δευτέρα 23 / 05 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου, προκειμένου να συζητηθούν και να τεθούν σε ψηφοφορία και στα τρία νησιά ευθύνης του Συλλόγου.

Λόγω παραχώρησης συνδικαλιστικής άδειας και προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές παρεξηγήσεις, αλλά και για να διαφυλάξουμε τις συλλογικές μας διαδικασίες από πιθανά φαινόμενα εκφυλισμού, υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γεν. Συν. έχουν μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα ή πρόκειται να ρυθμίσουν το ζήτημα της συνδρομής τους κατά τη διάρκεια των Γενικών Συνελεύσεων. Η ίδια ρύθμιση ισχύει και για τους συναδέλφους που είναι με απόσπαση, καθώς και για τους αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ και ΠΔΕ.

Το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί όλες τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους να συμμετάσχουν μαζικά στις Γενικές Συνελεύσεις, προκειμένου να συνδιαμορφωθεί η πορεία του κλάδου εν όψει της Γεν. Συν. της ΔΟΕ και της νέας σχολικής χρονιάς, που, υπό το βάρος των πρόσφατων υπουργικών αποφάσεων και των σχεδιαζόμενων αλλαγών, προμηνύεται ιδιαιτέρως δύσκολη.